Články označené štítkem "Seriály"


Nedoceněné sci-fi seriály (1) – Stargate Universe

V televizi je možné vidět mnoho různých seriálů, některé z nich jsou lepší, jiné zase horší. Inspirován svou přítelkyní, která pro server Contejner.cz psala seriál o nedoceněných sci-fi a fantasy knihách, jsem se rozhodl, že se zaměřím na podobné odvětví – sci-fi seriály.

Fanouškovský sraz na kanapi slavil úspěch

Nedávno jsem psal o prvním srazu fanoušků seriálu Doctor Who z Brna a okolí. Druhý sraz na sebe nenechal dlouho čekat, uskutečnil se 23. dubna v kavárně Nakanapi.

David Tennant slaví 42. narozeniny

David Tennant, známý herec skotského původu, slaví své 42. narozeniny. Přestože původně vystupoval pouze v divadle, proslul v roce 2005 také prostřednictvím televizních obrazovek.

Postřehy ze setkání brněnských whovianů

Nedávno jsem psal článek, ve kterém jsem psal o tom jaké to je být fanouškem. V tomto článku jsem mimo jiného zmínil facebookovou skupinu Whoviani z Brna a okolí jejíž první sraz proběhl jen před pár hodinami.

Hudební skladatel Murray Gold slaví 44. narozeniny

Před čtyřiačtyřiceti lety se v anglickém Portsmouthu narodil Murray Gold. V té době samozřejmě nikdo netušil, že bude o třicet let později poprvé nominován na cenu britské akademie za hudbu v televizním seriálu Vanity Fair. Ve stejné kategorii si od té doby vysloužil nominace ještě třikrát, za seriály Queer as Folk, CassanovaDoctor Who.



Reklama