Archiv článků


 1  2  3  4  •  6  7 

Fanouškovský sraz na kanapi slavil úspěch

Nedávno jsem psal o prvním srazu fanoušků seriálu Doctor Who z Brna a okolí. Druhý sraz na sebe nenechal dlouho čekat, uskutečnil se 23. dubna v kavárně Nakanapi.

Komu patří Mein Kampf?

V roce 2015 bude sedmdesáté výročí konce druhé světové války a v souvislosti s tím i výročí smrti německého nacistického vůdce Adolfa Hitlera. A kvůli druhé z těchto skutečností přestanou na začátku roku 2016 platit majetková práva na Hitlerovo dílo Mein Kampf (Můj boj). Ovšem když už jsem tuto skutečnost zmínil, kdo je aktuálním vlastníkem těchto práv?

David Tennant slaví 42. narozeniny

David Tennant, známý herec skotského původu, slaví své 42. narozeniny. Přestože původně vystupoval pouze v divadle, proslul v roce 2005 také prostřednictvím televizních obrazovek.

Generátor českých výplňových textů Blábot

Z špičky u přetlakovaný zemi ní cituje, dá slovo radu zdi zvíře, místě krása z hrozí vidím. E-mail vesuvu let tož typ. Mu účinky, zdi mizící po lovecké přes mohl testy.

Postřehy ze setkání brněnských whovianů

Nedávno jsem psal článek, ve kterém jsem psal o tom jaké to je být fanouškem. V tomto článku jsem mimo jiného zmínil facebookovou skupinu Whoviani z Brna a okolí jejíž první sraz proběhl jen před pár hodinami.

Tajemný NejFake – filosof okořeněný sarkasmem

Je jen málo lidí, kteří na člověka skutečně zapůsobí a ještě méně je jich k nalezení na YouTube. Ovšem i zde se vyskytují lidé, jejichž slova a činy lidstvo donutí k zamyšlení. Nemusí to být pro každého stejná osoba, každý má své preference rozdílné, každý má rád jiné věci, každého zaujme něco jiného. Mezi českými YouTubery mě zaujala osoba zvaná NejFake, protože zvládá poukazovat na věci, o kterých lidstvo nemluví a mnohdy na ně ani nemyslí, přestože by mělo.

Základy slušného chování na Facebooku

Facebook denně používají miliony uživatelů. Existují lidé, kteří se jen podívají, co je nového i takoví, kteří na vláknech této sociální sítě stráví i celý den. Přestože je Facebook fenoménem dnešních časů, mnoho lidí jej neumí používat. Někteří z nich se o to v podstatě ani nesnaží a až příliš pozdě zjistí, jak moc ve svém jednání chybovali.

Jaké to je být fanouškem

Považuji se za whoviana, tedy skalního fanouška seriálu Doctor Who. Přestože jsem viděl jen málo klasických příběhů a nepamatuji si název každé vedlejší postavy, neznamená to, že jsem o něco menším fanouškem než jiní. Důležitý je totiž vnitřní pocit.

Lá Fhéile Pádraig Sona Daoibh!

Dnešní den je pro velkou část světa důvodem k oslavě. Zatímco většina České republiky si bude pouze užívat neděli, nebo spíš s ní spojené volno, v Irsku, Spojených státech amerických, Kanadě, Austrálii a na mnoha dalších místech světa je 17. března důvodem k bujarým oslavám v souvislosti se dnem svatého Patrika.

Hordy zergů zaplavují svět – vychází Starcraft II: Brood War

Dnešního dne se na trh oficiálně dostává druhá kapitola hry Starcraft II a mnoho fanoušků se po třech letech konečně dočká dalšího poodhalení událostí v tomto futuristickém prostředí.

 1  2  3  4  •  6  7 



Reklama